Kraamzorg Novi
      

Missie en Visie

Kraamzorg Novi is een dynamisch, kleinschalig kraambureau welke in 2019 met groot enthousiasme is opgericht door Loes Palmtak.

Missie


Wij zien het als onze taak de geboortezorg te organiseren en aan te passen aan de wensen van de cliënt, waarbij de cliënten volledig met zelfvertrouwen en geluk kunnen wennen aan de nieuwe gezinssituatie. En dragen zorg voor een goede samenwerking tussen de kraamverzorgende, verloskundige en jeugdgezondheidszorg.

Visie

Kraamzorg Novi heeft als doel het verlenen van kwalitatief hoogwaardige kraamzorg. Voor ons is het belangrijk dat Kraamzorg Novi voor clienten met een zorgbehoefte in die behoefte kan voldoen. De cliënt staat bij ons centraal!
Professionele geschoold, goede voorlichting, liefdevolle zorg zijn zaken die elk kraamgezin als vanzelfsprekend verwacht. Daarin kunnen we ons niet onderscheiden van onze concurrenten. Waar wij ons wel in onderscheiden is streven naar voortdurend kwaliteit en persoonlijkheid. Wij willen weten hoe onze cliënten over ons denken. Kraamzorg Novi wil door middel van een continu proces de kwaliteit van de dienstverlening meten, waarborgen en verbeteren. Door onze kleinschaligheid willen wij de toegankelijkheid voor de (potentiële) cliënten vergroten, door direct persoonlijk contact. De cliënt krijgt steeds een voor hem/haar herkenbaar contactpersoon aan de telefoon. Dat wat we voor de cliënt willen zijn: korte communicatielijnen, snelle besluitvorming, loyaliteit vertalen naar realiteit. Wellevendheid in het omgaan met de cliënt en de collega-zorgverlener. Binnen onze visie vinden we dat, daar waar je goed bent voor de client, dit van positieve invloed is op de kwaliteit van de zorgverlening. 


Waarvoor staat Kraamzorg Novi:
toegankelijk en laagdrempelig;
deskundige en gemotiveerde zorgverlener die van haar werk houd;
kwaliteit;
persoonlijke aanpak;
kleinschaligheid;
streven naar maximaal twee kraamverzorgenden tijdens de kraamperiode;
resultaatgerichte aanpak.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram